SPLAT – Cum sa-ti albesti dintii cu pasta de dinti neagra

Cei de la BUZZStore m-au selectat in campania SPLAT, asa ca ma trezesc acasa cu un colet in brate plin cu bunatati, 10 mostre Sea Minerals,
10 vouchere cu o reducere de 20% (reducere acordata la achizitionarea produselor SPLAT) si 3 paste de dinti(75ml) : Sea Minerals, Love si vedeta, dupa parerea mea, Blackwood.

splatuu.jpg

Parca-parca auzisem de cei de la SPLAT, dar nu am folosit produsele lor. Pun mana pe telefon si incep sa ma ,,ducumentez”, asadar cateva lucruri pe care, poate nici voi nu le stiati despre produsele SPLAT:
-SPLAT este un producator rus de preparate inovatoare profesionale de ingrijire orala
-SPLAT detine mai mult de 10 brevete ruse si internationale
-in 13 ani de existenta a ocupat mai mult de 13% din piata rusa in domeniul de ingrijire orala si se exporta in 28 de tari ale lumii
-au produse de ingrijire orala atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar aromele sunt de-a dreptul dementiale

splat1.jpg

Hai sa-ncepem cu pasta de dinti Sea Minerals, cea mai mentolata dintre cele 3, la prima folosire am avut impresia ca-mi ia gura ,,foc mentol” a fost o senzatie foarte placuta.
Are in componenta minerale marine, care restaureaza si intaresc tesutul dentar, iar extractul de spirulina intensifica procesele metabolice
din cavitatea bucala.Particulele de hidorxia-patita ajuta la mineralizarea si intarirea smaltului. Sea Minerals intareste smaltul si protejeaza impotriva cariilor, iar senzatia de prospetime dureaza destul de mult.Fiind facuta pentru cei ce iubesc marea, se pare ca nu ma voi desparti de ea vara aceasta.

verde.jpg

Cea mai delicioasa dintre cele 3, este pasta de dinti LOVE, iar cand spun delicioasa, as putea-o manca la micul dejun 🙂 Logic, culoarea sa e un rosu foarte aprins, aproape deloc mentolata.
Semintele de Perilla sunt folosite in mod traditional in bucataria japoneza si exercita un efect antiinflamator si de prevenire a aparitiei bacteriilor cariogene. Glicerizinatul dipotassium are un efect antiinflamator si asigura protectie impotriva virusului Herpes.
In concluzie pot spune ca i’m in love with LOVE 🙂

rosu.jpg

Pasta de dinti pe car-o folosesc de aproape 2 saptamani este, culmea, BLACKWOOD ! Aceasta este prima pasta de dinti NEAGRA cu efect de albire din tara noastra. DA, ati citit bine, este neagra si albeste dintii.
Carbunele de mesteacan albeste smaltul si absoarbe mirosurile, boabele de ienupar au un efect antibacterial, iar agentul septic Biosol are un puternic afect antiinflamator. La fel ca si pasta de dinti Sea Minerals la prima folosire pe langa faptul ca te astepti sa aiba gust de pamant(clar n-are) te loveste gustul intens de mentol, de parca orice pasta de dinti pe care am folosit-o pana in prezent a fost o gluma, cand vine vorba de mentol. Nu va asteptati sa va albeasca dintii ca la un cabinet stomatologic, dar in cazul meu, in aceste doua saptamani pot spune ca mi-a albit dintii cam cu un ton si ceva, asa ca merg mai departe cu ea.

negru.jpg

In plus imi place si ce scrie pe ambalaj, created specially for high-spirited man 🙂

splat2.jpg

Produsele SPLAT, se gasesc in farmaciile SENSIblu, va las si aceasta lista unde sigur gasiti produsele lor.

Noroc cu aceasta campania ca m-a ajutat sa dau peste cei de la SPLAT, neaparat mai am de incercat de la ei pasta de dinti cu chili !!

splat4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment