Fii supereroul tau !

Empire

Sa te gandesti la desenele copilariei e ca si cand ai face o incursiune intr-un trecut plin de bucurii, un trecut in care n-aveai nevoie de smartphone-uri, de Counter Strike sau de Fifa pentru a te simti bine.

Cum la noi televiziunile de profil s-au dezvoltat in ultima perioada, in anii ’90 nu prea aveai multe variante. Chiar si asa primul contact cu desenele animate l-am avut cu desenele bulgaresti gen, sa imi iertati scrierea, leka nosht detsa, parca erau la ora 20:00. Le-am cautat pe youtube si chiar imi dau o stare de nostalgie.

Productiile nationale gen, Miaunel si Balanel sau celebra Mihaela parca nu m-au impresionat prea tare, DAR cand am luat contact cu Tom si Jerry, Bugs Bunny, Donald Duck si Mickey Mouse parca lumea mi s-a schimbat. Abia asteptam sa ajung acasa de la scoala si sa stau toata ziua cu ochii-n televizor pe Cartoon Network, iar alaturi de mine era bunica si ea fascinata de nebuniile eroilor mei.

Astazi cei mai multi dintre noi cautam cu placere desene animate, iar de curand am descoperit pe facebook pagina celor de la Empire Films .

 

Pe site gasiti o adevarata comoara cu filme de animatie, putand opta, de asemenea pentru varianta Dvd sau BluRay a filmului preferat.

Mie mi-a sarit in ochi Stuart Little 1 pe care cred ca l-as putea revedea de 10 ori. Problema e daca am loc de iubita mea, care adora Strumpfii 1 , asa ca prevad ca vom avea un weekend foarte animat

Cand spune cineva ca desenele animate i-au marcat copilaria si l-au modelat ca om, parca iti vine sa razi, dar generatia noastra chiar a avut o copilarie fericita, plina de supereroi, ne-a dezvoltat ca si persoane, ne-a facut sa devenim mai buni, sa-i facem si pe altii sa zambeasca intr-o zi ploioasa, sa devenim constienti de problemele care sunt in jur si sa incercam, pe cat posibil sa le remediem.

Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

 

One thought on “Fii supereroul tau !

Leave a comment