Daruieste Romania

Mai este cineva care nu a calatorit in afara tarii ? Indiferent daca plec cu treaba sau pur si simplu pentru a ma distra, la intoarcere trebuie sa aduc acasa ceva din cultura locala. Observand ca usa frigiderului da semne de oboseala de la cati magneti sunt pe ea, am inceput sa ma orientez si spre alte suveniruri:un tricou cu un imprimeu local, dulciuri, bauturi locale, vreau sa am ceva care sa-mi aminteasca de clipele petrecute acolo.

Problema vine atunci cand trebuie sa-i recomand unui strain un suvenir, ceva care sa-i aminteasca de tarisoara noastra. Spun ca este o problema gandindu-ma la diversitatea optiunilor: de la arhicunoscutul Dracula , la produsele create de mesteri populari.

Solutia vine intrand pe site-ul artandcraft , aici chiar ca ai de unde alege.

ArtCraft-768x521

Verisoara mea care s-a nascut in Germania si care ajunge foarte rar la noi in tara ar fi foarte incantata daca i-as fi dat cel putin una dintre hainutele traditionale, iar cum ia romaneasca este atat de apreciata chiar si in afara , ar purta-o cu drag si cu mandrie.

La fel de apreciate sunt si produsele de artizanat cum sunt farfuriile din ceramica de Horezu si chiar ma gandesc sa le fac cadou chiar si prietenilor mei din tara, in special mamei mele care se tot chinuie sa gaseasca produse romanesti autentice. Tinerii sunt mai mult atrasi de tricouri si in special de dulciuri, iar pe artandcraft aceste categorii sunt diversificate.

Daca as face parte din echipa Art&Craft as vrea sa fac tricouri pe care sa imprim creatiile lui Constantin Brancusi, care ne face sa fim mandri ca traim in aceasta tara si da, avem cea mai frumoasa tara cu cele mai frumoase femei si cei mai priceputi mesteri populari. Asadar daca nu v-ati hotarat sa veniti in Romania e cazul s-o faceti, veti ramane placut surprinsi !

set2_-_aarttxeli05

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Daruieste Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s